Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Huidverbetering en ontspanning 

Samenwerken aan een mooie en gezonde huid,

met op maat gemaakte behandelingen

 
 

Over Beautysalon Nathalie

Graag stel ik mij aan je voor: mijn naam is Nathalie Bekamp, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en trotse eigenaar van Beautysalon Nathalie.

Na het afronden van mijn opleiding schoonheidsverzorging in 2002 en enkele jaren werkervaring op te hebben gedaan, opende ik in 2014 de deuren van mijn eigen beautysalon in de voormalige bijkeuken van ons huis. Al snel bleek deze ruimte te klein en verhuisden we naar Oene. Mijn droom kwam uit: een grotere salon apart van ons huis.

  

PASSIE
Mijn passie is samen werken aan een mooie, gezonde en stralende huid op iedere leeftijd. Ik sta voor persoonlijke aandacht voor jouw en jouw huid, waarbij huidverbetering en ontspanning hand in hand gaan. Een behandeling wordt voor jouw op maat gemaakt, aangepast aan jouw huiddoelen, waarin we iedere keer kijken naar jouw huidwensen, huiddoelen en huidbehoefte.

Ik hoop je snel in mijn salon te mogen ontvangen waarin wij samen gaan werken aan de mooiste versie van jouzelf.

Graag tot snel in mijn salon!

Nathalie Bekamp

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren