Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

My Flame

Deze geurkaarsen staan niet alleen gezellig in huis door de leuke, lieve of grappige quotes, het zijn echte sfeermakers met elke een eigen heerlijke geur, van Fresh Cotton tot Amber's Secret! Heb je een verjaardag, is er iemand geslaagd of wil je laten weten dat je aan iemand denk? Met My Flame Lifestyle zit je altijd goed!

Sojakaarsen stoten niet tot nauwelijks roet af, branden 30% to 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen en zijn beter voor jezelf en het milieu. Tevens is de geurafgifte bij sojakaarsen een stuk beter dan bij gewone kaarsen. Met deze kaarsen krijg je geen hoofdpijn en zal je huis toch heerlijk ruiken.

Sojakaarsen branden volledig op. Houd er wel rekening mee dat het bovenste gedeelte van de kaars vloeibaar moet zijn tot de rand van het glas. Anders branden de zijkanten de volgende keer dat je de kaars aansteekt niet mee.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren