Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Huidverjonging met HydroPeptide

Een gezonde, stralende huid voor nu en in de toekomst

Een behandeling met HydroPeptide is een bijzondere ervaring: huidverbetering gaat hierbij hand-in-hand met ontspanning. Direct na de behandeling zie je resultaat en dit zonder hersteltijd. Je huid hoeft namelijk niet te herstellen zoals bij een chemische peeling of microdermabrasie behandeling. Na de behandeling is je huid steviger, frisser, vertoont minder (diepe) rimpels en heeft een healthy glow. HydroPeptide behandelingen zijn ontworpen om de huid schoner, jeugdiger, voller en strakker te laten aanvoelen. En dat na slechts één behandeling, met blijvende verbetering en resultaat.

Wat zijn peptiden en wat doen ze op de huid

Peptiden zitten van nature in onze huid, deze eiwitten worden dan ook direct herkend door onze huid en volledig opgenomen. Waar de meeste ingrediënten op de huid blijven liggen, gaan peptiden echt door de huidbarriere heen om in de dieper gelegen huidlagen hun werk te doen. Peptiden zijn hele kleine moleculen, doordat ze zo minescuul klein zijn kunnen ze heel goed de huid binnendringen. Daar 'communiceren' ze met de huidcellen en zetten ze deze aan het werk, bijvoorbeeld door het stimuleren van collageenaanmaak of een betere hydratatie. Daarnaast bevat HydroPeptide anti-oxidanten en hyaluronzuur. Al deze ingrediënten zijn toegevoegd om huidverjonging te realiseren. Met de producten van HydroPeptide genereren we gegarandeerd een wauw-effect voor je huid.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

  • Voor alle huiden met beginnende huidveroudering
  • Voor iedereen die een mooie frisse, glow wil
  • Fijne lijntjes, rimpels
  • Acne en/of (acne)littekens
  • Pigmentvlekken of pigmentgevoelige huid
  • Vochtarme/droge en vale/doffe huidconditie
  • En natuurlijk voor iedereen die zijn/haar huid goed wil verzorgen!

Tevens zijn de behandelingen en producten geschikt voor de meest gevoelige huidcondities.

Benieuwd wat HydroPeptide voor jouw huid kan betekenen?

Maak dan snel een afspraak

Online afspraak maken

Webshop HydroPeptide

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren