Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Overige behandelingen

How old you are is your business…
How YOUNG you look is my business…

 

Overige behandelingen 

Epileren

€ 15,00

Verven wenkbrauwen

€ 15,00

Verven wenkbrauwen & epileren

€ 24,00

Verven wimpers & wenkbrauwen

€ 24,00

Verven wimpers, wenkbrauwen & epileren

€ 33,00

Harsen bovenlip

€ 15,00

Harsen bovenlip & kin

€ 22,00

Harsen gezicht

€ 26,50

Harsen oksels

€ 22,00

Harsen bikinilijn

€ 25,00

Harsen onderbenen

€ 27,50

Harsen hele benen

€ 40,00

Prijzen geldig t/m 31-12-2022

 

Huidverbetering

Ik bied een breed programma op het gebied van huidverbeterende gezichtsbehandelingen aan. Je kanbij ons terecht voor huidverbetering, Methode mosaique modelant, lift'expert, lumin'éclat, soin thalasso, d-tox, soin masque modelant yeux, anti-wrinkle facial, oxygeneo 3-in-1, tripollar rf en ultrasound.

Meer info

Gellak

Visagie

Heb je een bijzondere gelegenheid, feestje, verjaardag of bruiloft en vind je het leuk om je te laten make-uppen? Dat kan bij beautysalon Nathalie, ik zal de make-up aanpassen op dag of avond make-up en daarnaast wordt de make-up afgestemd op jouw persoonlijkheid en gezichts kenmerken. Heb je specifieke wensen? Ook dat kan!

Meer info

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren