Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Behandelingen van Nathalie

How old you are is your business…
How YOUNG you look is my business…

 

Huidverbetering

Iedereen wil er graag goed uitzien. Het is mijn missie om jou te helpen aan een gezonde en stralende huid. Heerlijke verzorgende behandelingen waarbij je volledig kunt ontspannen.

We kijken samen naar de behoefte van de huid en stellen en persoonlijk, op de huid afgestemde behandeling samen. Hierin luisteren we naar jouw wensen en behoeftes, zodat jij kunt genieten van een behandeling die helemaal bij jou past.

Met professioneel advies en producten van de hoogste kwaliteit bereiken we samen jouw optimale huidverbetering.

Benieuwd wat onze behandelingen voor jouw huid kunnen betekenen en bezoek je de salon voor de eerste keer? Reserveer dan een Meat & Treat behandeling. Tijdens een intakegesprek gaan we samen kijken naar jouw specifieke huidwensen.

 

Huidverbetering

Ik bied een breed programma op het gebied van huidverbeterende gezichtsbehandelingen aan. Je kan bij ons terecht voor huidverbetering, Methode mosaique modelant, lift'expert, lumin'éclat, soin thalasso, d-tox, soin masque modelant yeux, anti-wrinkle facial, oxygeneo 3-in-1, tripollar rf en ultrasound.

Meer info

Gellak

Visagie

Heb je een bijzondere gelegenheid, feestje, verjaardag of bruiloft en vind je het leuk om je te laten make-uppen? Dat kan bij beautysalon Nathalie, ik zal de make-up aanpassen op dag of avond make-up en daarnaast wordt de make-up afgestemd op jouw persoonlijkheid en gezichts kenmerken. Heb je specifieke wensen? Ook dat kan!

Meer info

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren