Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Visagie van Nathalie

How old you are is your business…
How YOUNG you look is my business…

Visagie van Beautysalon Nathalie

Visagie is meer dan alleen make-uppen. Als visagiste probeer ik de sterke kanten van het gezicht te benadrukken. Naast de sterke kanten probeer ik ook de natuurlijke schoonheid van mijn klanten te benadrukken. Zie je er goed uit, dan voel je je ook beter.


Vind je het lastig om jouw sterkte kanten te benadrukken of weet je niet welke kleuren goed bij je gezicht passen? Dan kan ik je daar natuurlijk advies over geven. Daarnaast geef ik handige tips om ervoor te zorgen dat je make-up de heledag lang goed blijft zitten en ook kan ik de make-up aanpassen op dag of avond makeup. 

Heb je een speciale gelegenheid, een gala, bruiloft, feestje, verjaardag of fotoshoot? Dan kan ik je make-uppen waarbij de make-up goed wordt aangepast op de gelegenheid.

Huidverbetering

Ik bied een breed programma op het gebied van huidverbeterende gezichtsbehandelingen aan. Je kan bij ons terecht voor huidverbetering, Methode mosaique modelant, lift'expert, lumin'éclat, soin thalasso, d-tox, soin masque modelant yeux, anti-wrinkle facial, oxygeneo 3-in-1, tripollar rf en ultrasound.

Meer info

Gellak

Visagie

Heb je een bijzondere gelegenheid, feestje, verjaardag of bruiloft en vind je het leuk om je te laten make-uppen? Dat kan bij beautysalon Nathalie, ik zal de make-up aanpassen op dag of avond make-up en daarnaast wordt de make-up afgestemd op jouw persoonlijkheid en gezichts kenmerken. Heb je specifieke wensen? Ook dat kan!

Meer info

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren